Loading...

PRATERIET SPRÅKSENTER AS

Hjem / Suksesshistorier / PRATERIET SPRÅKSENTER AS

På bildet ser vi (f.v.) Veronika, Jeanette og Ann Cathrin.

Veronika Trenum Berg, Jeanette O. Fauske, Ann Cathrin Gjevikhaug – gründerne bak Prateriet Språksenter – tilbyr logopediske og spesialpedagogiske tjenester.

– På hvilken måte har samarbeidet med Østfold Bedriftsenter hjulpet dere?


Motivert oss og hjulpet oss til å strukturere oss i oppstarten. Samarbeid og rådgivning underveis har vært til stor hjelp for oss. Gitt oss viktige tips til hva vi må tenke på i en oppstart som vi ikke hadde noen særlig ide om selv.

– Hvordan vil dere beskrive overgangen fra idé til realisering?

Hardt arbeid. Mye møtevirksomhet oss imellom, men også mye møter og avtaler med andre samarbeidspartnere. Mye planlegging, mye grubling, men mye MORO!

Veien blir til mens vi går, og det kommer stadig nye innspill og ideer som gjør at vi endrer litt kurs. Men hovedvisjonen er fortsatt godt ivaretatt og vernes godt. Vi skal tilby tjenester med høy faglig kvalitet.

– Har dere noen råd til de som ønsker å etablere egen virksomhet?

Sett av tid til planlegging. De store linjene må være på plass, men også mye av detaljene bør være i orden før oppstart. Meld dere på kurs med Østfold Bedriftsenter AS. Hvis det er flere som skal starte noen sammen; gå på kurset sammen. Da får man også inntrykk av hvordan den fremtidige forretningspartneren tenker i saker som er viktige for å starte og drive en bedrift.

– Hva er det beste med en partner slik som Østfold Bedriftsenter?

God veiledning, mye erfaring. Lett tilgjengelig med kort ventetid. Etablererkurs med tilbud med veiledning i etterkant. Vi hadde brukt mye tid på å lete, prøve og feile uten hjelp. Østfold Bedriftsenter har vært helt perfekt for vårt behov.

Prateriet Språksenter: http://www.prateriet.no