Loading...

Øyvind Strand, Temco

Hjem / Suksesshistorier / Øyvind Strand, Temco

På bildet ser vi Gründer Øyvind Strand i rødt sammen med produktansvarlig Ronny Jensen

Østfold Bedriftsenter AS har tilbud til alle som ønsker å etablere ny virksomhet i Østfold. Det uansett om det er knoppskyting fra eksisterende bedrifter, gårdutvikling i landbruket eller noen som bare vil ha et firma å levere enkle tjenester igjennom. Vi tilbyr kurs, personlig veiledning og andre gründeraktiviteter med erfarne næringslivsfolk.

En av de som har benyttet seg av våre tilbud er Øyvind Strand, gründeren av en vekstbedrift som har doblet omsetningen hvert år og som nå også satser på eksport.

På hvilken måte har samarbeidet med Østfold Bedriftsenter hjulpet deg?

– Det å samarbeide med Østfold Bedriftsenter har gjort at jeg har kommet meg på riktig spor, raskere. Med råd og god veiledning har jeg unngått å spore av. Det har i bunn og grunn vært et veldig motiverende samarbeid.

Hvordan vil du beskrive overgangen fra idé til realisering?

– Ting tar tid i starten, men etterhvert som man får automatisert prosesser går det lettere. Jeg har holdt meg på en vei, og dratt til meg kompetanse når det gjelder ting jeg ikke kan. Et godt nettverk har hjulpet meg i denne overgangen.

Har du noen råd til de som ønsker å etablere egen virksomhet?

Ta kontakt med Østfold Bedriftsenter, lag en god forretningsplan, og skaff deg et godt styre.

 

Temco AS: http://www.temco.no